RhB Albulabahn

Voortgangsverslag en wijzigingen 2010

22 oktober 2010:

De lokloods van Bergün geschilderd met Revell nummer 84. Nu begint het erop te lijken.

21 oktober 2010:

Een paar dagen besteed aan het bouwen van de lokloods van Bergün. Het voorlopige eindresultaat staat tentoongesteld op de pagina Diverse Gebouwen. Met het kleurenschema ben ik nog niet helemaal tevreden.

14 oktober 2010:

Er is een aparte sectie over de constructie van de diverse specifieke gebouwen en een hoofdstuk met landschapsaankleding, wat daadwerkelijk de voortgang van de bouw laat zien.

12 oktober 2010:

De berg boven Preda aangekleed. Foto geplaatst op de bouwpagina.

11 oktober 2010:

Voor mijn verjaardag wat achtergronden van Faller gekregen. Na een zondagje zwoegen zitten ze er op. Hierbij een voorproefje van het resultaat. Inmiddels heb ik ook een deel van de berg achter Preda van gras voorzien. U ziet er wordt weer wat voortgang gemaakt.

8 oktober 2010:

Door drukke werkzaamheden en problemen met mijn webdomein is het onderhoud van de website de afgelopen maanden wat blijven liggen. De bouw van de Albulabahn is wel door gegaan, zij het op een laag pitje. Op de bouwpagina heb ik wat foto's geplaatst. De pagina met links is opgeschoond en alle links zijn weer up to date gemaakt.

10 januari 2010:

Rugnuxgebied verder aangekleed.

2 januari 2010:

Allereerst de beste wensen voor 2010, voor al mijn trouwe lezers. De kerstvakantie benut om het volgende deel van de baan verder aan te kleden. Openingsfoto van de website Albulabahn vervangen door een impressie van dit moment.